OK

Bedemand i Bogense - høj kvalitet og professionalisme

Når en af vores kære rammes af dødsfald, forekommer det ofte helt uoverskueligt at skulle tage hånd om alt det praktiske. Hos Bedemand Peter Klæmmensen bistår vi dig med alt det svære i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. Du kan kontakte os døgnet - ring, skriv eller udfyld formularen herunder.

Lad os kontakte dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit nummer eller din e-mail Skriv venligst dit nummer eller din e-mail

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

En bedemand med integritet

Vi lægger stor vægt på at give plads til alle de følelser, der måtte opstå, samtidig med at vi gør, hvad vi kan for at lette den svære proces for dig. Vi sætter en ære i den personlige kontakt samt i at sikre professionalisme og kvalitet i alle aspekter af begravelsen eller bisættelsen.

Den lokale bedemand i Bogense

Vi har fire afdelinger på Midt- og Nordfyn, hvorfra vi betjener vores kunder. Vi kommer gerne hjem til dig, så samtalen kan foregå i trygge rammer. Foretrækker du at mødes hos os, er dette naturligvis også en mulighed. Vores afdeling i Bogense ligger på Kløvervænget 3.

Standard eller skræddersyet

Hos os kan du vælge en begravelse eller bisættelse, hvor kun de mest nødvendige elementer er indeholdt. Denne service tilbyder vi i erkendelse af, at flere og flere ikke ønsker at være en økonomisk byrde for de efterladte. Vi behandler naturligvis alle afdøde med respekt og sikrer dem en værdig afsked.

Har du derimod særlige ønsker, som ikke kan indfries i standardprodukterne, kan vi i langt de fleste tilfælde også imødekomme disse.

Få en uforpligtende samtale

Hos Bedemand Peter Klæmmensen tager vi rollen som bedemand alvorligt, lytter til dine ønsker og giver plads til alle følelser. Vi tager os den tid, der er nødvendig, og vores kendetegn er den personlige kontakt, professionalisme og kvalitet i alle aspekter af en begravelse.

Kontakt din bedemand i Bogense - det er ganske uforpligtende.