Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Begravelse Odense

Få hjælp til begravelse i Odense og omegn hos Bedemand Peter Klæmmensen. Med hovedkontor i Odense sørger vi for bisættelser og begravelser på hele Midt- og Nordfyn. Vi bistår omsorgsfuldt og professionelt pårørende i forbindelse med dødsfald hele døgnet rundt. Kontakt os derfor gerne, hvis du har brug for hjælp uanset tidspunktet på døgnet.

Du kan rekvirere en pris på en begravelse i Odense via vores kontaktformular herunder, eller ringe og høre nærmere på telefon 66 11 09 26.

Lad os kontakte dig

Begravelse i Odense for alle

Vi arrangerer begravelser i alle prisklasser og byder alle trosretninger velkomne. Vi har den nødvendige erfaring med at arrangere alle former for ceremonier og har ofte arrangeret begravelser i Odense for afdøde tilhørende en anden trosretning end Folkekirken. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker hjælp til en begravelse i Odense uden for Folkekirken.

Vi hjælper med det praktiske

Der er mange beslutninger, der skal træffes i forbindelse med en begravelse samt forskelligt papirarbejde, der skal ordnes. Der skal bl.a. tages stilling til, om afdøde skal brændes eller begraves i kiste. Der skal måske ansøges om begravelseshjælp. I forbindelse med en begravelse i Odense er vi hos Bedemand Peter Klæmmensen klar med råd og vejledning i alle disse spørgsmål. Vi er med vores mangeårige erfaring i stand til at arrangere en professionel og smuk begravelse i Odense.

Kontakt os

Kontakt os på telefon eller e-mail for en uforpligtende samtale. Du er også altid velkommen til at besøge vores kontor på Sdr. Boulevard 192 i Odense C. Her fortæller vi dig gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med en bisættelse eller begravelse i Odense. Du kan kontakte os telefonisk hele døgnet rundt.